Support      

Servicemeldingen

Overzicht actuele meldingen en mededelingen

Hier vindt u actuele informatie over ons netwerk. Wij plaatsen hier meldingen van een storing, gepland onderhoud en mededelingen met betrekking tot onze dienstverlening.

Van 11 t/m 13 april 2015

Van donderdag op vrijdag 10 april had het RDC een storing, alle voertuigen ontbraken. Vanaf 11 april zal het technische beheer van de OBS data niet meer door het RDC worden gedaan maar deze wordt overgedragen aan Hexon. In de nacht van vrijdag op zaterdag is alle data en het fotomateriaal overgezet. Internetsites die werken met Umbraco CMS zullen vanaf maandag 13 april worden bijgewerkt en de occasions zijn mogelijk af en toe niet aanwezig.

Om 09:20 was alles bijgewerkt.

Vrijdag 20 februari 2015

Op deze dag zal er onderhoud cq een update m.b.t. de veiligheid van onze Umbraco sites plaatsvinden. Dit onderhoud vindt plaats tussen 22.00 en 24.00 uur. Het risico van het onderhoud is gering.
.

Vrijdag 3 oktober 2014

Op deze dag zal er onderhoud cq een wijziging aan onze database plaatsvinden. Dit zou mogelijk van invloed kunnen zijn op het functioneren van de zoekmachine in uw site. Dit onderhoud vindt plaats tussen 10.00 en 17.00 uur. Het risico van het onderhoud is gering maar het kan zijn dat het fotomateriaal even niet beschikbaar is.
Met deze aanpassing zijn we flexibeler in het beheer van de lengte van tekstvelden.
.

25 september 2014

Momenteel kunt u traagheid ervaren op het moment dat wij de data en foto updates plaatsen. Dit probleem wordt veroorzaakt door een stijgende (piek)belasting van de omgeving. We houden momenteel de omgeving nauwlettend in de gaten en grijpen in waar mogelijk.

 

 

Megelink & Partners, uw partner voor websites, online communicatie en e-marketing voor de automobielbranche

Websites

Door onze unieke werkwijze maken wij op maat gemaakte websites voor de automobiel­branche.
Megelink & Partners, uw partner voor online management applicaties voor de automobielbranche

Online applicaties

Onmisbare tools voor uw bedrijfsvoering en een extra service voor uw klanten.
Megelink & Partners, uw partner voor mobiele websites en Native Apps

Mobiel

Uw website ook geschikt maken voor smartphones en tablets? Wij verzorgen het voor u.