Support      

Websites voor de iPad

Websites voor tablets zoals de iPad
Megelink i-Pad oplossing voor uw autowebsite

Megelink / iPad / ©

Tablet PC's zijn niet meer weg te denken. Behalve voor een desktop PC is het dus wenselijk dat een nieuwe internetsite ook geschikt moet zijn voor een Tablet PC.

Er zijn vele Tablet PC's. De iPad van Apple is hiervan een voorbeeld. Dankzij de vormgeving, de gebruiksvriendelijkheid en de vele applicaties uit de app-store, behoort deze tot een van de meest gebruikte Tablets. Het is belangrijk dat bij de ontwikkeling van een nieuwe website er rekening met Tablets gehouden wordt. Tablets hebben product-specifieke eigenschappen waar wij als website ontwikkelaars rekening mee houden. Op verzoek maken wij uw nieuwe internetsite geschikt voor gebruik met de iPad.

Gevolgen voor de interface
Het grootste verschil in gebruik ten opzichte van notebooks is het touchscreen. Deze brengt ook de meeste veranderingen met zich mee. Door het touchscreen is er namelijk geen cursor meer. In plaats daarvan wordt alles met de vingertoppen gedaan. Dit heeft invloed op de bediening van de website of applicatie op een iPad. Een vingertop is minder nauwkeurig dan een kleine cursor. Om de website of applicatie geschikt te maken voor iPad-gebruik zullen knoppen en linkjes dus groter en makkelijker te bedienen moeten worden.

Een ander effect is dat er geen 'up en over status' meer beschikbaar is. Het is namelijk niet mogelijk om een knop op de touchscreen aan te raken zonder hem in te drukken.

Tabletgebruikers zijn ook úw klanten
De iPad is geen hype meer maar gemeen goed. Steeds meer mensen maken gebruik van dergelijke apparaten en dat aantal blijft nog groeien. En als steeds meer mensen gebruik maken van een tablet PC, maken ook steeds meer van úw klanten hier gebruik van. Misschien is het nu een mooi moment om eens kritisch naar uw website te kijken.

Met de Megelink / iPad / © toepassing gaan we softwaretechnisch zaken aan uw nieuwe internetsite toevoegen die het mogelijk maken om de nieuwe site perfect op een iPad te bezoeken en te gebruiken. Zowel in de breedte als in de hoogte (landscape- en portrait-mode). Op beide manieren zal de bediening en het gemak uitstekend zijn.
.

Meer informatie of offerte aanvragen

Overige Mobiele websites

Megelink & Partners, uw partner voor websites, online communicatie en e-marketing voor de automobielbranche

Websites

Door onze unieke werkwijze maken wij op maat gemaakte websites voor de automobiel­branche.
Megelink & Partners, uw partner voor mobiele websites en Native Apps

Mobiel

Uw website ook geschikt maken voor smartphones en tablets? Wij verzorgen het voor u.
Megelink & Partners, uw partner voor online management applicaties voor de automobielbranche

Online applicaties

Onmisbare tools voor uw bedrijfsvoering en een extra service voor uw klanten.