Support      

Overzicht van onze verkoop bevorderende modules

Sales ondersteunende tools
Megelink and Partners, CarConfigurator Megelink / Partners / BV heeft een uitgebreide reeks modules die elk tot doel hebben de verkoop een boast te geven.

Sommige hebben als functie te assisteren bij bepaalde verkoopaspecten, zoals de autotaxaties bij inruil of bij het bepalen van de restwaarde, het aanvragen van aankoopkeuringen, het uitbrengen van een bod op een auto. Maar ook uw klanten voorzien van informatie over uw merk(en) en bedrijf horen daarbij. Deze modules spelen een rol bij klantenbinding.
.

Megelink / Taxatie inruilauto / ©

Wilt u uw klanten de mogelijkheid bieden om online een door u uit te brengen taxatie aan te vragen, dan kiest u voor de module Megelink / Taxatie inruilwagen / ©. Deze module biedt opties om door middel van een formulier gegevens over de inruilauto op te vragen bij de klant, op basis waarvan u tot een bod kunt komen. De gegevens die de klant invult, ontvangt u via de mailbox. Het taxatieformulier kan naar uw wensen aangepast worden.
.

Megelink / Autotaxatie / ©

De implementatie van onze taxatiemodule, die gebruikmaakt van de data van AutotelexPRO, is via deze module mogelijk binnen uw website. De klant geeft het kenteken en alle overige relevante gegevens van een auto op en krijgt een globale waarde of een specifieke taxatie van de auto. Er is ook een mogelijkheid de handelsprijs aan uw verkoopmedewerkers te laten zien terwijl de klant een mail ontvangt met daarop de melding dan ze binnen zeg 4 uur een inruilprijs krijgen. 
.

Megelink / Restwaardetaxatie / ©

Megelink / Partners / BV heeft zich gespecialiseerd in de koppeling tussen handelsvoorraden en handelstaxatie-instellingen. Hierdoor kunnen wij de waarde van uw voertuigen efficiënt en nauwkeurig bepalen. Op een door u gekozen datum en tijdstip loggen wij automatisch in en brengen wij op basis van kenteken, kilometrage en andere relevante informatie uw handelsvoorraad in één keer in beeld.
.

Megelink / Bod / ©

De module Megelink / Bod / ©geeft de websitebezoeker de mogelijkheid om een bod uit te brengen op een bepaalde occasion. Het bod met de klantgegevens krijgt u via de mail toegestuurd, zodat u contact kunt opnemen met degene die het bod heeft uitgebracht.
.

Megelink / Aankoopkeuring / ©

Deze module handelt de aanvraag voor een aankoopkeuring af. De klant vult het formulier in met alle relevante gegevens voor de keuring. Deze gegevens komen bij u binnen zodat u de verdere procedure kunt doorlopen. Het aanvraagformulier kan geheel aan uw wensen aangepast en uitgebreid worden, zodat het specifiek aansluit op uw situatie, werkzaamheden en wensen.
.

Megelink / Car Configurator / ©

U kunt bezoekers van uw website naar de importeurswebsite verwijzen om een nieuwe auto samen te stellen, maar is dat wel zo verstandig? Vanaf dat moment bent u namelijk uw bezoeker ‘kwijt’ en blijft het de vraag of ze bij u terugkomen. Ook kunnen bezoekers die net een auto samengesteld hebben, daarvoor vaak niet direct een offerte bij u aanvragen. Daarom is het aan te bevelen om de module Car Configurator / ©in uw eigen website te integreren. Bijkomend voordeel: de data worden automatisch ge-update en is daardoor altijd actueel.
.

Megelink / Nieuws / ©

Met de module Megelink / Nieuws / ©kunt u waar u maar wilt op uw website uw eigen nieuwsberichten laten tonen. Na een klik op de titel van het nieuwsbericht kan de bezoeker het nieuwsbericht lezen. Op deze manier houdt u uw website gemakkelijk actueel, waardoor bezoekers regelmatig terugkomen. De nieuwsberichten worden van een datum voorzien en in chronologische volgorde getoond. Er wordt automatisch een archief aangemaakt.
.

Megelink / Persmededelingen / ©

Sinds het ontstaan van internetsites voor automobielbedrijven, dealerholdings en autoportalen is er behoefte geweest aan het publiceren van persmededelingen afkomstig van automobielfabrikanten. Om uw klanten op de hoogte te houden, kunnen wij de officiële persmededelingen van alle merken digitaal beschikbaar stellen. Natuurlijk houden wij rekening met de merken die u voert. We stellen deze bij aanvang in, zodat u alleen de officiële persmededelingen van uw merken ontvangt. Mocht u een ander merk aan uw bedrijfsactiviteiten toevoegen, dan passen wij het systeem binnen een dag hierop aan.
 
.

Megelink / Live Chat module / ©

Met de Live Chat module van Megelink op uw website ontvangt u meer reacties dan via email en webformulieren. Uw website bezoekers vinden het prettig om direct antwoorden te krijgen van u of één van uw eigen medewerkers.  Meer dan 60% van alle website verkeer is in de avond- en weekenduren, buiten uw eigen openingstijden dus. Om daarvan te kunnen profiteren, moet u dan ook bereikbaar zijn en dat doet de Live Chat module van Megelink. U kunt dan eenvoudig 7 dagen in de week tot 23:00 uur geopend zijn. Uw openingstijden verruimt u daarmee aanzienlijk. Ná 23:00 uur (of een door u gekzoen tijdstip) kunt u de module in een mailberichtenmodule omzetten. Zo gaat géén vraag en mogelijke lead verloren.
.

Meer informatie

Megelink & Partners, uw partner voor websites, online communicatie en e-marketing voor de automobielbranche

Websites

Door onze unieke werkwijze maken wij op maat gemaakte websites voor de automobiel­branche.
Megelink & Partners, uw partner voor mobiele websites en Native Apps

Mobiel

Uw website ook geschikt maken voor smartphones en tablets? Wij verzorgen het voor u.
Megelink & Partners, uw partner voor online management applicaties voor de automobielbranche

Online applicaties

Onmisbare tools voor uw bedrijfsvoering en een extra service voor uw klanten.