Support      

Logostory

Megelink & Partners; het verhaal achter ons logo

Het was het jaar 2002 en we besloten om onder de naam Megelink & Partners B.V. verder te gaan nadat we het bedrijf eerst Autoboulevard.nl hadden genoemd. Dat bleek in de praktijk heel onduidelijk want we moesten iedere keer uitleggen wat we dan wel deden naast het aanbieden van voertuigen (wat we dus niet deden).

.

Creatieven

Op een ochtend zijn we met onze creatieven bij elkaar gaan zitten om na te denken over een logo voor Megelink & Partners B.V. Het moest anders zijn dan anders, er moest een symbool in zitten om de herkenbaarheid te verhogen en eigenlijk zou je ook willen uitbeelden voor welke bedrijfstak we in de regel de meeste werkzaamheden uitvoeren.

.

Lichtbundels

Na verloop van tijd waren we eruit dat de lichtbundels van de koplampen van een auto een mooi logo zou vormen en dat dit voor intimie heel herkenbaar zal zijn. Het was eerst in de kleur geel, toen wit met een donkere ondergrond. Uiteindelijk is het de kleur blauw geworden.

De naam Megelink & Partners B.V. kreeg een andere opmaak door het te tonen als Megelink / Partners / B.V.

.

'Megelink' Blauw

Iemand kwam met het idee om de naam Megelink in de kleur van een hyperlink uit te voeren omdat dat een logische verwijzing is naar Internet maar ook omdat je door te klikken op de hyperlink Megelink "alles in gang" kon zetten. Iedereen was het daar uiteraard mee eens.

.

'Partners' Paars

Wat later kwam de mening boven tafel dat Partners eigenlijk een andere kleur moest krijgen en daarna kwamen we simpel op de kleur donkerpaars die ontstaat als we een hyperlink gebruikt hebben.

In het logo van Megelink / Partners /B.V. geeft deze kleur dus ook aan dat Partners vaak worden gebruikt om zaken gerealiseerd te krijgen en daarom hebben deze letters deze kleur gekregen.

 

 

Megelink & Partners, uw partner voor websites, online communicatie en e-marketing voor de automobielbranche

Websites

Door onze unieke werkwijze maken wij op maat gemaakte websites voor de automobiel­branche.
Megelink & Partners, uw partner voor mobiele websites en Native Apps

Mobiel

Uw website ook geschikt maken voor smartphones en tablets? Wij verzorgen het voor u.
Megelink & Partners, uw partner voor online management applicaties voor de automobielbranche

Online applicaties

Onmisbare tools voor uw bedrijfsvoering en een extra service voor uw klanten.