Support      

Occasions zoekmachine

Tools voor het te koop aanbieden van tweedehands auto's
Megelink and Partners, Zoekmachine De tweedehands verkoop van auto's is voor de meeste automobielbedrijven een groot onderdeel van de dagelijkse activiteiten. Procentueel vormt het ook het grootste deel van alle autoverkopen.
Tegenwoordig gaan weinig mensen die op zoek zijn naar een andere occasion de showrooms langs in de hoop de auto van hun dromen te vinden. Internet speelt daar nu een cruciale rol in. Om potentiële kopers zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft Megelink / Partners / BV een aantal modules ontwikkeld die klanten helpen bij de keuze van hun tweedehands auto.
.

Megelink / Zoekmachine occasions / ©

Een zoekmachine voor occasions moet aan veel voorwaarden voldoen. Niet alleen dient hij snel en makkelijk occasions te vinden, het is ook belangrijk dat iemand uitsluitend aanwezige voertuigen krijgt gepresenteerd. Niets is voor de klant zo hinderlijk als een niet-kloppend zoekresultaat. Daarnaast vinden wij dat de zoekmachine in een website moet ‘passen’. Daarom is een juiste vormgeving van groot belang, zonder dat er concessies aan de functionaliteit worden gedaan. Op onze zoekmachine zijn diverse extra’s te implementeren. Wij informeren u graag over deze en andere extra opties waardoor onze zoekmachine tot de beste in de markt behoort!
.

Megelink / Zoekfunctie Maandbedrag / ©

Megelink / Partners / BV heeft een innovatieve module ontwikkeld die binnen de Megelink / Zoekmachine occasions / © kan functioneren. Deze module nodigt een klant uit om op basis van een maandtarief een auto te zoeken. Alle occasions die voldoen aan een bepaald maandtarief zullen worden getoond en men kan met één druk op de knop een offerte aanvragen. Deze module brengt beslist auto’s in de belangstelling waar men voorheen niet van dacht deze te kunnen aanschaffen.
.

Megelink / Houderschapsbelasting / ©

Deze module stelt de klant in staat om zelf zijn houderschapsbelasting na te kijken. De module berekent vervolgens het te betalen maandbedrag. Zowel het dealerbedrijf als de klant ontvangt hier een officiële offerte van. Voordeel voor u is dat u de gegevens van de klant ontvangt, zodat u daarmee de klant kunt benaderen.
.

Megelink / Offerte Financiering / ©

Deze module stelt de klant in staat om zelf een offerte op te stellen voor de financiering van een bepaalde occasion. De klant vult gegevens in zoals de looptijd en het restbedrag en zijn persoonlijke gegevens. De module berekent vervolgens het te betalen maandbedrag. Zowel het dealerbedrijf als de klant ontvangt hier een officiële offerte van. Voordeel voor u is dat u de gegevens van de klant ontvangt, zodat u daarmee de klant kunt benaderen.
.

Megelink / Offerte Verzekering / ©

Via de module Megelink / Offerte Verzekering / © stelt u de klant in staat om via uw website een offerte aan te vragen voor een autoverzekering. De module bestaat uit een formulier dat de klant invult. Met behulp van deze gegevens wordt een offerte opgesteld met daarin de verzekeringspremie voor de bewuste auto.
.

Meer informatie

Megelink & Partners, uw partner voor websites, online communicatie en e-marketing voor de automobielbranche

Websites

Door onze unieke werkwijze maken wij op maat gemaakte websites voor de automobiel­branche.
Megelink & Partners, uw partner voor mobiele websites en Native Apps

Mobiel

Uw website ook geschikt maken voor smartphones en tablets? Wij verzorgen het voor u.
Megelink & Partners, uw partner voor online management applicaties voor de automobielbranche

Online applicaties

Onmisbare tools voor uw bedrijfsvoering en een extra service voor uw klanten.