Support      

Extra services voor uw website

Website Content en Onderhoud
Website Content verzorging
Een website laten bouwen is pas het begin van online aanwezig zijn. Uw website dient namelijk gevuld te worden met actuele informatie ('content' in webjargon).
Content moet steeds bijgehouden worden. Uw bedrijf is tenslotte ook niet een statisch geheel. Voor uw website geldt hetzelfde. De inhoud dient continu aangepast en bijgewerkt te worden. Acties en aanbiedingen komen en gaan. Nieuwe modellen die op de markt komen, wilt u laten zien aan uw klanten. Nieuwsberichten uit uw bedrijf wilt u delen met uw doelgroep. En ga zo maar door.


Het bijhouden van een website vergt veel tijd en discipline. U zult daar bewust voor moeten gaan zitten en over nadenken. In uw drukke dagelijkse activiteiten kan het voorkomen dat u niet altijd tijd en mankracht vrij heeft voor het bijhouden van uw website. Overweeg in dat geval eens van onze content management services gebruik te maken.
Op regelmatige basis bespreken wij met u uw wensen voor online marketing en website-onderhoud, en wij verzorgen de aanpassingen en nieuwe inhoud voor u. Onze tekstschrijvers en vormgevers staan voor u klaar om uw website tiptop in orde te houden.
.

Megelink / Content / ©

Een goede website staat of valt met de informatie die het de bezoeker biedt. Naast dynamische inhoud of content (bijvoorbeeld over de occasions) zult u ook een aantal pagina’s willen opnemen met informatie die wat langer zijn relevantie behoudt. Denk aan onderwerpen als garantie, onderhoud, pechdiensten, de geschiedenis van uw bedrijf, e.d.
Teksten kunt u zelf schrijven en via het CMS eenvoudige publiceren op uw website. Maar u kunt er ook voor kiezen dat kant-en-klaar met Megelink / Content / © in te kopen. U bespreekt uw wensen, en in samenspraak met onze tekstschrijvers worden de teksten voor u persoonlijk ontwikkeld. Teksten worden geschreven volgens SEO-vereisten.
.

Megelink / Redactie / ©

Beschikt u al over webteksten, maar wilt u die grondig laten herzien, uitbreiden en/of herschrijven, dan kunt u met Megelink / Redactie / © uw huidige content een facelift laten ondergaan. U bespreekt de wensen met de tekstschrijver. Tevens kunt u uw dealernieuwsberichten door onze redactie laten verzorgen. Alle teksten worden ontwikkeld volgens SEO-maatstaven.
.

Megelink / Fotografie / ©

Beelden zeggen meer dan woorden. Om uw website zo persoonlijk te maken, is het belangrijk dat u beeldmateriaal van uw bedrijf/werkplaats en van u of uw medewerkers toont. Dat straalt vertrouwen uit en biedt klanten de mogelijkheid een band met uw bedrijf te vormen.
Bezit u nog geen geschikt beeldmateriaal voor uw website, dan kunt u dat door Megelink / Partners / BV laten verzorgen. Wij maken een afspraak met u voor een bezoek aan de showroom en werkplaats en maken de benodigde foto’s.
.

Megelink / Cursus CMS / ©

Onze websites worden vanaf het basispakket geleverd met een Content Management Systeem (CMS). Daarmee kunt u zelf aan de slag. Om alle ins en outs van het CMS goed onder de knie te krijgen, is een Cursus CMS zeker aan te raden.
In een dagdeel worden alle functies uitgelegd die u voor het dagelijks onderhoud nodig heeft, en kunt u onder begeleiding oefenen. Per cursus is een maximum gesteld van 2 deelnemers, zodat persoonlijke begeleiding gegarandeerd is. De cursus wordt op afspraak gegeven op onze locatie in Hilversum.
.

Vraag meer informatie of een offerte aan

Vul onderstaand formulier in en geef aan waar u meer informatie over wenst te ontvangen of direct een offerte.

Website pakketten

Megelink & Partners, uw partner voor websites, online communicatie en e-marketing voor de automobielbranche

Websites

Door onze unieke werkwijze maken wij op maat gemaakte websites voor de automobiel­branche.
Megelink & Partners, uw partner voor online management applicaties voor de automobielbranche

Online applicaties

Onmisbare tools voor uw bedrijfsvoering en een extra service voor uw klanten.
Megelink & Partners, uw partner voor mobiele websites en Native Apps

Mobiel

Uw website ook geschikt maken voor smartphones en tablets? Wij verzorgen het voor u.