Support      

Werkplaats / receptie

Online werkplaatsafspraak maken, ook voor mobiele devices
Megelink and Partners: Online werkplaatsafspraak maken, planmodule ook voor mobiel De werkplaats vormt een van de speerpunten van uw bedrijf. Om de activiteiten in de werkplaats optimaal te stroomlijnen, is een goed georganiseerde receptie van groot belang. Daarom heeft Megelink / Partners / BV modules voor de werkplaatsplanning ontwikkeld. Uw receptie zal daar direct voordeel bij hebben.

Bovendien kunt u met deze modules uw klanten op een klantvriendelijke manier helpen. Zij hoeven voor het afspreken van het onderhoud niet meer op werkuren contact op te nemen, maar kunnen dit nu doen waar en wanneer hun dat uitkomt. Ook 's avonds en in het weekend. Dat is optimale service. Via de MOBIEL-versie is het zelfs mogelijk om via een smart phone of tablet een werkplaatsafspraak te maken.
.

Megelink / Werkplaatsplanning / ©

Om klanten via internet bepaalde werkplaatswerkzaamheden zelf te laten plannen, heeft Megelink / Partners / BV een tijdbesparende en klantvriendelijke module ontwikkeld. Deze planningsmodule houdt rekening met alle aspecten die met de receptie te maken heeft, zoals agendabeheer, leenauto of -fiets. Tevens kan de klant aangeven of hij al dan niet op een reparatie of onderhoudsbeurt wil blijven wachten. Dit zijn slechts enkele praktische voorbeelden van de functies die deze module biedt.
.

Megelink / Werkplaatsplanning MOBIEL / ©

Dit is een uitbreiding van Megelink / Werkplaatsplanning / ©. Deze module stelt de klant in staat om via de mobiele telefoon het onderhoud te plannen.
.

Meer informatie

Megelink & Partners, uw partner voor websites, online communicatie en e-marketing voor de automobielbranche

Websites

Door onze unieke werkwijze maken wij op maat gemaakte websites voor de automobiel­branche.
Megelink & Partners, uw partner voor mobiele websites en Native Apps

Mobiel

Uw website ook geschikt maken voor smartphones en tablets? Wij verzorgen het voor u.
Megelink & Partners, uw partner voor online management applicaties voor de automobielbranche

Online applicaties

Onmisbare tools voor uw bedrijfsvoering en een extra service voor uw klanten.