Support      

Concept & Design

Uw corporate identity als uitgangspunt voor online concepten
Onze Concept en design divisie vertaalt uw bedrijfsstrategie in aansprekende, online concepten. Op basis van deze online concepten en van uw corporate identity ontwerpt Megelink / Partners / BV vervolgens herkenbare, aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke interfaces. Hierbij kijken we scherp naar de precieze functies, om deze vervolgens te vertalen naar de optimale 'user experience'.

Al tijdens dit creatieve proces betrekt Megelink / Partners / BV specialisten van de Development afdeling. Hierdoor worden de ideeën en concepten meteen op haalbaarheid en impact getoetst.
.

Inzage vooraf

De designers van Megelink / Partners / BV maken van hun conceptuele ideeën eerst een gedetailleerd, schematisch ontwerp. Daarmee krijgt u een duidelijk beeld van iedere pagina van de website voordat we met de daadwerkelijke ontwikkeling starten.
.

IT architectuur

Internet als onderdeel van uw bedrijfsproces betekent dat marketing en IT samenkomen. De creatieven van Megelink / Partners / BV benutten eventueel de mogelijkheden van koppelingen met interne bedrijfsnetwerken. Tegelijkertijd houden ze rekening met de belangen van een gedegen IT architectuur.

De andere divisies:

Megelink & Partners, uw partner voor websites, online communicatie en e-marketing voor de automobielbranche

Websites

Door onze unieke werkwijze maken wij op maat gemaakte websites voor de automobiel­branche.
Megelink & Partners, uw partner voor online management applicaties voor de automobielbranche

Online applicaties

Onmisbare tools voor uw bedrijfsvoering en een extra service voor uw klanten.