Support      

Interne organisatie

Divisiestructuur en specialisten
De organisatie van Megelink / Partners / BV kent een divisiestructuur. Binnen de divisies werken specialisten in teamverband vanuit een bepaalde invalshoek aan de diverse projecten voor onze opdrachtgevers. Gezamenlijk leveren de divisies alle benodigde diensten die een full-service-aanpak mogelijk maken. Van een eerste opzet tot en met het dagelijks beheer.
.

Organisatiestructuur

Megelink - Organisatie
Megelink - Organisatie
Onze organisatie is opgedeeld in de volgende afdelingen:


Onze projectmanagers vormen de overkoepelende en bindende schakel tussen de diverse disciplines.
.

Goed opgeleide medewerkers als succesfactor

Om het hoge niveau van dienstverlening in stand te kunnen houden, is het medewerkersbeleid van Megelink / Partners / BV gericht op jonge, ambitieuze professionals met passie voor het automotive- en IT-vak. Megelink / Partners / BV investeert permanent in uitgebreide opleidingsmogelijkheden voor zijn medewerkers, zodat zij hun expertise doorlopend blijven ontwikkelen. Daarnaast is Megelink / Partners / BV de afgelopen jaren stagebegeleider geweest voor enkele tientallen stagiairs van het Middelbaar en Hoger Beroeps Onderwijs.
.

Optimale techniek als voorwaarde

Naast de best denkbare medewerkers, wordt het succes van de organisatie in belangrijke mate bepaald door de capaciteit en kwaliteit van de IT-systemen. Voor Megelink / Partners / BV is technologie uiteraard een van de kritische succesfactoren. Om de kwaliteit van deze systemen permanent te waarborgen, heeft Megelink / Partners / BV sinds enkele jaren een eigen server- en hostingdivisie opgezet. Hier werken onze medewerkers permanent aan de verdere ontwikkeling van de nieuwste technieken. Optimale service, continuïteit en betrouwbaarheid zijn hierbij de kernwoorden.

 

Over Megelink / Partners / BV:

Megelink & Partners, uw partner voor websites, online communicatie en e-marketing voor de automobielbranche

Websites

Door onze unieke werkwijze maken wij op maat gemaakte websites voor de automobiel­branche.