Support      

E-mail marketing

Op efficiënte wijze in contact blijven met uw klanten
Ook voor autobedrijven vormen e-mailnieuwsbrieven nog altijd een bijzonder krachtig marketinginstrument. Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een e-mailadres; ook klanten die niet actief zijn op de social platforms als facebook en twitter. Via regelmatige nieuwsbrieven in de inbox kunt u deze groep perfect bereiken. Daarnaast is een e-mailing een bijzonder kostenefficiënte manier om uw nieuws, acties enzovoort, bij uw klanten onder de aandacht te brengen.
.

Megelink / E-mailnieuwsbrief / ©

E-mail is nog steeds een belangrijk ‘voertuig’ op de digitale snelweg. Het is een succesvol middel om klanten periodiek over actuele zaken of aanbiedingen te informeren. Met de module Megelink / E-mailnieuwsbrief / © stuurt u met een simpele druk op de knop digitale nieuwsbrieven in uw eigen huisstijl naar uw klanten.
 

In samenwerking met SendGrid helpt Megelink / Partners / BV uw bedrijf met het snel en veilig bezorgen van uw e-mail nieuwsbrief, zonder de kosten en de complexiteit van het bezitten en onderhouden van een e-mail infrastructuur.

 

Berichten die de inbox bereiken

Gemiddeld 20% van de legitieme e-mailnieuwsbrieven bereiken nooit de inbox, dat betekent ontevreden klanten en minder omzet. SendGrid biedt wereldklasse deliverability expertise om te controleren of uw e-mailnieuwwbrief is afgeleverd. SendGrid behandelt ISP monitoring, DKIM, domein sleutels, SPF, feedback loops, whitelabeling, link maatwerk en nog veel meer. 

Onderstaande bedrijven maken hier reeds gebruik van:

  klanten e-mail nieuwsbrief voor autobedrijfklanten e-mail nieuwsbrief voor autobedrijfklanten e-mail nieuwsbrief voor autobedrijf

.

Megelink / Aanmelding e-mailnieuwsbrief / ©

Heeft u besloten e-mailnieuwsbrieven te versturen, dan wilt u uw e-mailadressenbestand op een makkelijke manier kunnen bijhouden. Met behulp van deze module kunnen klanten zich heel eenvoudig aanmelden via uw website. De aanmelding verloopt geheel volgens de laatste richtlijnen door middel van dubbel opt in.
.

Meer informatie of vraag een offerte aan



In welke website pakketten heeft u interesse:
 
 
 

In welke Online Marketing onderdelen heeft u interesse:
 
 
 
 
 

In welke hosting pakket heeft u interesse:
 
 
 

Meer online marketing activiteiten:

Megelink & Partners, uw partner voor websites, online communicatie en e-marketing voor de automobielbranche

Websites

Door onze unieke werkwijze maken wij op maat gemaakte websites voor de automobiel­branche.
Megelink & Partners, uw partner voor mobiele websites en Native Apps

Mobiel

Uw website ook geschikt maken voor smartphones en tablets? Wij verzorgen het voor u.
Megelink & Partners, uw partner voor online management applicaties voor de automobielbranche

Online applicaties

Onmisbare tools voor uw bedrijfsvoering en een extra service voor uw klanten.