Support      

Wisselen tussen audiobestand en de videoclip

Websites in elk formaat De muziekstreamingdienst van YouTube Music biedt zijn gebruikers met een update de optie om tijdens het spelen van een nummer eenvoudig te wisselen tussen het audiobestand en de videoclip. Deze functie is beschikbaar voor ruim vijf miljoen nummers.


Met deze optie kunnen YouTube Music-gebruikers een nummer afspelen en wisselen tussen de audio en de videoclip, zonder dat de muziek onderbroken wordt.

De vijf miljoen nummers die de functie ondersteunen zijn herkenbaar aan een knop in de app. Door op de videoknop te klikken, verschijnt de clip in beeld, terwijl de muziek doorspeelt.

Daarnaast is eventuele aanvullende audio in de montage van de videoclip verwijderd. Zowel de audio- als video-optie is daarmee alleen voorzien van de daadwerkelijke muziek.

Gebruikers die geen behoefte hebben aan het bekijken van videoclips, kunnen in de instellingen van hun app de optie aanzetten om de clips niet beschikbaar te stellen. In dat geval zal altijd alleen de audio afgespeeld worden.
< terug
Megelink & Partners, uw partner voor websites, online communicatie en e-marketing voor de automobielbranche

Websites

Door onze unieke werkwijze maken wij op maat gemaakte websites voor de automobiel­branche.
Megelink & Partners, uw partner voor mobiele websites en Native Apps

Mobiel

Uw website ook geschikt maken voor smartphones en tablets? Wij verzorgen het voor u.
Megelink & Partners, uw partner voor online management applicaties voor de automobielbranche

Online applicaties

Onmisbare tools voor uw bedrijfsvoering en een extra service voor uw klanten.