Support      

Managementmodules

Inzicht in markt en bedrijf
Megelink and Partners, Management Modules Automotive Megelink / Partners / BV heeft diverse online managementmodules ontwikkeld. Met deze modules, die al dan niet in uw website geïntegreerd kunnen worden, heeft u direct zicht op de activiteiten en prestaties van uw bedrijf, wat er speelt in uw markt en in uw rayon. Alle waardevolle gereedschappen bij uw beslissingen voor uw beleid.
.

Megelink / Rayonmodule / ©, inzicht in uw marktaandeel

Het is belangrijk om te weten hoe groot uw marktaandeel is in de verkoop van occasions in uw rayon en zou u kunnen anticiperen op deze historische cijfers om tot een ideale showroommix te komen?  Dat kasn zondermeer en daarom is deze Rayonmodule in samenwerking met één van de grootste dealerholdings in Nederalnd ontwikkeld.
Vergeet dan ook al die andere onhandige en in verhouding dure market monitoren. Veel te veel instelmogelijk-heden die men eigenlijk niet nodig heeft en daardoor onnodig ingewikkeld. Wat u graag zou willen weten maken we met 3 muisklikken zichtbaar. Als u niet voldoet aan uw eigen doelstelling komen daar rode blokken in beeld. Simpeler kan het niet. Gebruik daarom de Megelink / Rayonmodule / © een tool waarmee u inzicht krijgt in hoeveel auto’s er van bepaalde merken en/of typen in uw verzorgingsgebied verkocht worden en hoeveel daarvan door uzelf!
 
rayonmodule
.

Neem contact op voor meer informatie en een offerte

Megelink / Partners / BV wil u graag demonstreren hoe deze Rayonmodule werkt en welk voordeel u eruit kunt halen. Neem nu contact met ons op voor een afspraak.

Megelink & Partners, uw partner voor websites, online communicatie en e-marketing voor de automobielbranche

Websites

Door onze unieke werkwijze maken wij op maat gemaakte websites voor de automobiel­branche.
Megelink & Partners, uw partner voor mobiele websites en Native Apps

Mobiel

Uw website ook geschikt maken voor smartphones en tablets? Wij verzorgen het voor u.
Megelink & Partners, uw partner voor online management applicaties voor de automobielbranche

Online applicaties

Onmisbare tools voor uw bedrijfsvoering en een extra service voor uw klanten.