Support      

Verleden

Onze geschiedenis
Megelink & Partners: specialisten in autowebsites Megelink / Partners / BV is een full-service internet- en communicatiebureau voor de automotivebranche. Vanuit onze eigen jarenlange ervaring in de automobiel business weten wij wat er speelt in het Holding en Dealerbedrijf en zijn wij als geen ander in staat met u mee te denken.
.

Achtergrond van ons bedrijf

In juli 2000 nam Ardris Megelink het initiatief om met Autoboulevard.nl de digitalisering van de automotivebranche aan te pakken. Tot dat moment was Ardris Megelink werkzaam als directeur bij Mercedes-Benz dealer Autocentrum Pordon B.V. in Utrecht.
Het concept van Autoboulevard.nl bestond aanvankelijk uit het digitaal samenvoegen van alle merkendealers in één gebied (lokale dealerassociaties).
.

Oprichting Megelink / Partners / BV

De reden om in 2002 onder de naam Megelink / Partners / BV verder te gaan, heeft te maken met de vraag vanuit de markt naar occasionmanagementsystemen en andere slimme oplossingen voor vragen uit de markt.
Megelink / Partners / BV werkt vanuit een holdingstructuur. Megelink Holding BV heeft Megelink / Partners / BV als werkmaatschappij.
.

Online processen

Voor de opdrachtgevers van Megelink / Partners / BV is het internet één van de belangrijkste onderdelen in hun bedrijfsvoering. Dit komt doordat online activiteiten rechtstreeks bijdragen aan het bedrijfsresultaat. De meeste projecten van Megelink / Partners / BV hebben dan ook direct een positieve invloed op de bedrijfsprocessen van de opdrachtgever. Bijvoorbeeld dankzij rapportage, communicatie en managementinformatie. Voor al deze online processen realiseert Megelink / Partners / BV de koppeling tussen het internet en de achterliggende DMS-bedrijfssystemen. Daarbij hebben wij samenwerkingsverbanden met alle RDW-providers en met het RDW zelf.
.
Megelink & Partners: specialisten in autowebsites

Meervoudige expertise

Megelink / Partners / BV is er van overtuigd dat het succes van professionele responsive websites en online applicaties voortkomt uit een uitgebalanceerde samenwerking tussen de klant, creatieven en technici. De intensieve samenwerking tussen designer(s), ontwikkelaar(s) en systeembeheerder(s) zorgt voor een beheersbare projectaanpak en maakt de eindproducten kwalitatief beter.
.

Klantgerichtheid leidt tot goede resultaten

Bij ons staat een goede relatie met onze klant voorop. Wij vinden dat een voorwaarde om kwalitatief hoogstaande resultaten te realiseren. Wij zijn er dan ook bijzonder trots op dat wij voor veel van onze klanten al sinds 2000 actief mogen zijn!
Megelink & Partners, uw partner voor websites, online communicatie en e-marketing voor de automobielbranche

Websites

Door onze unieke werkwijze maken wij op maat gemaakte websites voor de automobiel­branche.
Megelink & Partners, uw partner voor mobiele websites en Native Apps

Mobiel

Uw website ook geschikt maken voor smartphones en tablets? Wij verzorgen het voor u.
Megelink & Partners, uw partner voor online management applicaties voor de automobielbranche

Online applicaties

Onmisbare tools voor uw bedrijfsvoering en een extra service voor uw klanten.