Support      

Development & Applicatiebeheer

Autonome en onafhankelijke applicatiebouw
De ontwikkelaars van Megelink / Partners / BV begrijpen de noodzaak van een korte ontwikkeltijd. Maar ze kennen ook de wereld van bedrijfskritische systemen en het belang van stabiliteit en veiligheid. Het is de kunst om tussen deze vereisten te balanseren. Dat doen zij onder andere door de meest geschikte technische systemen te selecteren en te werken volgens een strict planmatige aanpak.
.

Meervoudige specialismen

Onze technische consultants vertalen creatieve ideeën ten aanzien van websites en online applicaties in stabiele, schaalbare en eigen software-architecturen op basis van open source technologie.
.

Keuze door onafhankelijkheid

Onze afdeling Development & Applicatiebeheer gelooft in een volwassen implementatiemodel op basis van eigen software. Die onafhankelijkheid van andere softwareleveranciers maakt dat we een brede kennis en ervaring hebben opgebouwd. 
 

Permanent applicatiebeheer

Veel bedrijven leveren diensten op het gebied van hosting en infrastructuur. Echter, de benodigde specifieke kennis voor het daadwerkelijke beheer van de automotive-applicaties hebben zij meestal niet in huis. Applicatiebeheer is noodzakelijk binnen een internetomgeving waar complexe systemen draaien en bedrijfskritische processen een belangrijke rol spelen. Voor opdrachtgevers die zelf systeembeheer en hostingactiviteiten uitvoeren, is het vaak onaantrekkelijk – of zelfs onmogelijk – om applicatiekennis op te doen en in stand te houden. Megelink / Partners / BV levert 24/7 applicatiebeheerdiensten inclusief hostingdiensten.
.

Garanties

Onze specifieke kennis van online applicatiebeheer komt tot uiting in de garanties die de Megelink / Partners / BV biedt. Bijvoorbeeld ten aanzien van functionaliteit en performance. Zo garanderen wij de uptime van de server, maar ook het verschijnen van juiste en actuele content. Evenals de snelheid waarmee deze wordt getoond. Deze content is vaak afkomstig uit diverse achterliggende systemen.

 

De andere divisies:

Megelink & Partners, uw partner voor websites, online communicatie en e-marketing voor de automobielbranche

Websites

Door onze unieke werkwijze maken wij op maat gemaakte websites voor de automobiel­branche.