Support      

E-marketing

Website beheer is een continu proces
E-marketing projecten starten meestal met harde doelstellingen. Vaak zijn deze gericht op het bedrijfsresultaat van de opdrachtgever. 'Meer omzet' en 'meer inzicht' zijn daarbij veelvoorkomende ambities. 'Meer omzet' door het werven van meer websitebezoekers, en 'meer inzicht' in welke internetsite bezoekers voor uw automobielbedrijf het waardevolst zijn en hoe u deze het beste kunt benaderen.
.

Continue ontwikkeling en bijsturing van online marketing activiteiten

Het bijsturen van de activiteiten en het aanpassen van de website of online applicatie, is naar onze mening in veel gevallen een continu proces. Doorgaans is dit niet te omvatten in een eenmalig project. Vanuit de gedachte dat het project een grote stap is richting optimalisatie, en in de wetenschap dat er veel behoefte bestaat aan continuïteit, biedt Megelink / Partners / BV diensten op het gebied van Marketing en Analyse.
.

Inzicht in de resultaten van online activiteiten

Onze marketing-specialisten weten hoe u gericht meer bezoekers naar uw website kunt krijgen. Ook kunnen zij deze aantallen voor u inzichtelijk maken. Een gedegen advies rondom Search Engine OptimalisatieAdwords-inkoop en bannercampagnes zien wij als een verlengstuk van de projectactiviteiten.
.

Scherpe analyses

Hetzelfde geldt voor de monitoring en analyse van het gebruik van uw website. Er zijn diverse softwaretools voor statistieken en analyse. Onze analisten kunnen niet alleen op basis van ruwe data (zonder grootschalige software-implementatie) een messcherpe analyse maken. Ze weten deze data ook te interpreteren op een voor u begrijpelijke manier. Als u wilt, brengen wij iedere maand een uitgebreid verslag uit van de resultaten van uw website en als u dat wenselijk acht, ook van uw naaste concurenten. Vanuit onze concept & ontwerp-afdeling mag u daarbij ook creatieve en onderscheidende verbeteringen verwachten, die kunnen bijdragen aan nóg betere resultaten.

 

De andere divisies:

Megelink & Partners, uw partner voor websites, online communicatie en e-marketing voor de automobielbranche

Websites

Door onze unieke werkwijze maken wij op maat gemaakte websites voor de automobiel­branche.