Support      

Webapplicaties

Voor optimaal inzicht in de processen van uw bedrijf
Megelink and Partners, Management Modules Automotive Dealerbedrijven moeten zich voortdurend aanpassen aan veranderingen in de markt. Dat kunnen externe factoren zijn, zoals globalisering of nieuwe technologieën. Maar tegelijkertijd spelen ook interne ontwikkelingen een rol. Denk aan een toenemende prestatiedruk, milieueisen, ISO-normeringen, klant-tevredenheidsonderzoeken en – niet in de laatste plaats – de eisen van uw importeur.
.

Ontlast uw afdelingen bij de noodzakelijke rapportages

Dit continu inspelen op marktveranderingen drukt zwaar op het rapportagevermogen van alle afdelingen binnen de dealerbedrijven. In deze context staat één cruciale vraag centraal: garandeert uw huidige informatiearchitectuur (nog steeds) een snel en adequaat rapportageoverzicht van uw totale wagenpark?
.

Concurrentievoordeel door meer inzicht

Met een deugdelijke rapportage komt u tegemoet aan de eisen van financiële instellingen en uw importeur. Maar vooral aan die van het eigen management. Een snel en correct rapportageoverzicht maakt veel verschil. Dit geeft u namelijk een voorsprong op uw collega’s, in plaats dat u pas op de plaats maakt.
.

Meer controle over uw activiteiten

Als dealer wilt u een oplossing die niet alleen voldoet aan de informatiebehoefte van anderen, maar ook inspeelt op de gewijzigde eisen die aan goed occasionbeheer worden gesteld. Bovendien moet zij naadloos zijn afgestemd op de huidige technische mogelijkheden.
Megelink / Partners / BV biedt u zo'n oplossing middels onze Managementapplicaties. Dit zijn online applicaties die u informatie verschaffen over de markt en uw bedrijf. Met onze Management applicaties loopt u voorop in de autobranche. Immers, u kunt er snel gefundeerde beslissingen door nemen, op basis van helder inzicht. U heeft altijd de zekerheid dat u op een andere manier controle over uw bedrijf uitoefent dan met uw huidige automatisering. Bovendien bent u niet langer afhankelijk van de bereidwilligheid van uw medewerkers.
.

Eenvoudig en daadkrachtig

Elke pc met een internetaansluiting volstaat om te kunnen zien hoe uw occasionbeleid met de managementapplicaties van Megelink / Partners / BV in daden wordt omgezet!
Megelink / Partners / BV komt graag bij u langs om deze Managementapplicaties aan u te demonstreren. Tijdens een korte presentatie tonen wij u de uitgebreide mogelijkheden. Ook laten wij u direct zien hoe u via internet eenvoudig kunt beschikken over actuele, correcte en complete occasiongegevens. Daarmee bespaart u straks veel tijd, en dus véél geld!
.

Vraag meer informatie of een offerte aan

Megelink / Partners / BV biedt u webapplicaties op diverse terreinen:

      Management »
      Verkoop »
      Werkplaats receptie inplannen »
      Occasions zoeken »
      Online onderdelenverkoop »
.

Meer informatie of offerte aanvragen

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen, vul onderstaand formulier in. Of neem vrijblijvend contact met ons op.

Megelink & Partners, uw partner voor websites, online communicatie en e-marketing voor de automobielbranche

Websites

Door onze unieke werkwijze maken wij op maat gemaakte websites voor de automobiel­branche.
Megelink & Partners, uw partner voor mobiele websites en Native Apps

Mobiel

Uw website ook geschikt maken voor smartphones en tablets? Wij verzorgen het voor u.
Megelink & Partners, uw partner voor online management applicaties voor de automobielbranche

Online applicaties

Onmisbare tools voor uw bedrijfsvoering en een extra service voor uw klanten.