Support      

Websiteoptimalisatie

Websites met optimale vindbaarheid
Website SEO vriendelijke content verzorging
In het algemeen geldt dat websiteoptimalisatie een drietal analysegebieden beslaat:

.

Optimale vindbaarheid van uw website

Website SEO vriendelijke content verzorging
Over het algemeen kun je zeggen dat de beste optimalisatie voor een website het leveren van kwalitatief hoogstaande inhoud (zgn. 'content') is in combinatie met een gedegen structuur. Zoekmachines gaan namelijk op zoek naar de beste inhoud voor de gebruikers van de zoekmachine, en een goede inhoud is daarom een noodzaak.

Vaak wordt er rekening gehouden met keyword dichtheid, de title tag en het juiste gebruik van headers. Door juiste (X)HTML te gebruiken wordt er gewicht toegekend aan tekst. Zo weegt tekst tussen <h1>-tags binnen websites zwaarder dan tekst tussen paragraph-tags (de <p>-tags).

Veel bedrijven geven soms veel geld uit aan (Adword-)reclame, maar besteden te weinig werk aan de inhoud van hun website. Wie goed gevonden wil worden op bepaalde producten zal:

.

Metatags zijn belangrijk voor de clickthrough rate

De meta description tag wordt door zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing overgenomen. Deze metatag is zichtbaar in de lijst van resultaten. Door een betere omschrijving te maken per pagina (description) zal iemand uw vermelding eerder aanklikken. Op die manier heeft u dus invloed op de 'CTR' (clickthrough rate). De zogenaamde dood van de metatag is hiermee dus na acht jaar een achterhaald verhaal geworden.

Google heeft een 'SEO starter Guide' gepubliceerd. Hierin staat duidelijk omschreven hoe Google over de meeste belangrijke zaken rond zoekmachineoptimalisatie denkt en worden de aanbevelingen - do's and dont's van SEO - genoemd.
.

SEO is een specialisme

U merkt dat er een heleboel zaken zijn waar u rekening mee dient te houden en waar veel kennis en kunde bij komt kijken om dit op de juiste manier te realiseren. Ieder zijn eigen vak, en daarom zeggen we bij Megelink / Partners / BV altijd...

Waarom moeilijk doen als het Megelink kan
Waarom moeilijk doen als het Megelink kanWij hebben de expertise in huis om uw website aan al deze punten te laten voldoen zodat een optimale vindbaarheid ook voor uw website een haalbare optie is. Laat u verrassen door onze service, prijzen en kwaliteit. Vul hieronder vrijblijvend de gevraagde gegevens in en wij nemen direct contact om de mogelijkheden te bespreken.
.In welke website pakketten heeft u interesse:
 
 
 

In welke Online Marketing onderdelen heeft u interesse:
 
 
 
 
 

In welke hosting pakket heeft u interesse:
 
 
 

Meer online marketing activiteiten:

Megelink & Partners, uw partner voor websites, online communicatie en e-marketing voor de automobielbranche

Websites

Door onze unieke werkwijze maken wij op maat gemaakte websites voor de automobiel­branche.
Megelink & Partners, uw partner voor mobiele websites en Native Apps

Mobiel

Uw website ook geschikt maken voor smartphones en tablets? Wij verzorgen het voor u.
Megelink & Partners, uw partner voor online management applicaties voor de automobielbranche

Online applicaties

Onmisbare tools voor uw bedrijfsvoering en een extra service voor uw klanten.