Support      

Video service: Bedrijfsrapportages

Vertoon uw visie en organisatie op een effectieve manier
Bedrijfsvideo voor autobranche Een bedrijfsvideo laten maken is ideaal om uw visie op, of de organisatie achter uw bedrijf of merk effectief en op een originele manier op klanten over te brengen. Een bedrijfsvideo kan op meerdere plaatsen en momenten gebruikt worden. U kunt hem laten tonen op uw internetsite, tijdens beurzen en door uw salesmedewerkers. Video en animatie in combinatie met geluid en tekst maken het mogelijk om veel informatie in korte tijd en met grote impact te communiceren.
Wij ontwikkelen creatieve videoproducties met grote impact. We zijn gespecialiseerd in het overbrengen van een complexe boodschap.
.

Een bedrijfsvideo

Bij onze producties besteden we veel aandacht aan het samen met u bepalen van de boodschap van de video en hechten we veel waarde aan het ontwikkelen van een visuele stijl die past bij uw huisstijl.
Een bedrijfsvideo laten maken verloopt bij ons volgens een aantal heldere stappen. We betrekken u altijd in het proces en door deze werkwijze kunnen we altijd voor een juiste prijs de gewenste kwaliteit leveren.
.

Wat wij doen voor u

Na een inhoudelijke sessie doen we een informatie-analyse die de basis vormt voor de voice-overtekst en het storyboard. We ontwikkelen een creatief moodboard met daarin een aantal richtingen voor de stijl van de bedrijfsvideo. Op basis van de gekozen stijl gaan we aan de slag met het visuele ontwerp, daarna worden alle illustraties geanimeerd en voegen we het sounddesign en de finishing touch aan de bedrijfsvideo toe.
.

Toepassingen van uw bedrijfsvideo’s

.

Vraag meer informatie of een offerte aan

Een mooie bedrijfsvideo maken is al met al een specialistisch proces, waarmee we u graag van dienst zijn. Onze slogan "Waarom moeilijk doen als het Megelink kan" is hierop goed van toepassing.

Videoproducties:

Megelink & Partners, uw partner voor websites, online communicatie en e-marketing voor de automobielbranche

Websites

Door onze unieke werkwijze maken wij op maat gemaakte websites voor de automobiel­branche.
Megelink & Partners, uw partner voor mobiele websites en Native Apps

Mobiel

Uw website ook geschikt maken voor smartphones en tablets? Wij verzorgen het voor u.
Megelink & Partners, uw partner voor online management applicaties voor de automobielbranche

Online applicaties

Onmisbare tools voor uw bedrijfsvoering en een extra service voor uw klanten.