Support      

Google Mijn Bedrijf

Extra service in Google zoekresultaten: Google Places
Website Google Places Uit recent onderzoek is gebleken dat meer dan 95% van de consumenten op internet naar bedrijven in de regio zoekt. Dat maakt het belangrijk voor uw bedrijf om goed vindbaar te zijn met Google Mijn Bedrijf (het vroegere Google Places) Google Mijn Bedrijf is een gratis lokaal platform van Google.
.

Gratis in de zoekresultaten van Google via Google Mijn Bedrijf (Google Places)

Zorg dat uw bedrijf opvalt in de zoekresultatenlijst. Voeg bijvoorbeeld foto's toe, werk uw adres en openingstijden bij of promoot uw bedrijf met advertenties. Met Google Mijn Bedrijf haalt u optimaal voordeel uit uw vermelding. U overtuigt daarmee klanten om voor uw bedrijf te kiezen.
.

Klantcontacten

Door uw aanwezigheid op Google kunnen mensen uw bedrijf makkelijker vinden, delen, beoordelen en aanbevelen aan hun vrienden en anderen op internet. Google Mijn Bedrijf geeft mensen de mogelijkheid over u schrijven. U kunt vervolgens weer reageren op de recensies van uw klanten.
.

Aantal locaties op Google Mijn Bedrijf

Er is slechts één vermelding per fysieke locatie toegestaan. Zelfs wanneer u in meerdere plaatsen actief bent, is het niet toegestaan meerdere vermeldingen te hebben. Bent u in meerdere plaatsen actief, dan kunt u dat duidelijk maken via de omschrijving van uw bedrijf, of via de categorieën die de verschillende services aangeven die door uw bedrijf worden aangeboden.
.

Gevonden worden in Google+

Uw lokale vermelding in Google Mijn Bedrijf kan ook goed worden gevonden in Google+. Google+ maakt het uw klanten gemakkelijk om recensies te schrijven en uw bedrijf te delen met vrienden en op internet.
.

Meer informatie aanvragen

Al met al zaken die belangrijk zijn maar die wel veel kennis en kunde vragen van de systemen bij Google Mijn Bedrijf als u het zelf wilt doen. Onze slogan is "Waarom moeilijk doen als het Megelink kan". Waarom zelf het wiel uitvinden als u het eenvoudigweg door ons kunt laten verzorgen?

Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen dat het voor elkaar komt.In welke website pakketten heeft u interesse:
 
 
 

In welke Online Marketing onderdelen heeft u interesse:
 
 
 
 
 

In welke hosting pakket heeft u interesse:
 
 
 

Meer online marketing activiteiten:

Megelink & Partners, uw partner voor websites, online communicatie en e-marketing voor de automobielbranche

Websites

Door onze unieke werkwijze maken wij op maat gemaakte websites voor de automobiel­branche.
Megelink & Partners, uw partner voor mobiele websites en Native Apps

Mobiel

Uw website ook geschikt maken voor smartphones en tablets? Wij verzorgen het voor u.
Megelink & Partners, uw partner voor online management applicaties voor de automobielbranche

Online applicaties

Onmisbare tools voor uw bedrijfsvoering en een extra service voor uw klanten.